Деси Добрева в Зала 1

12/11/2019

12/11/2019

20:00 To 22:30

Зала 1 - Ндк, Sofia, Bulgaria

https://www.eventim.bg/bg/bileti/desi-dobreva-sofia-national-palace-of-culture-hall-1-1128514/performance.html

Event Description

⭐ ДЕСИ ДОБРЕВА С НОВ КОНЦЕРТ В ЗАЛА 1 НА НДК ⭐

В навечерието на зимата на 12 ноември Деси ще сгрее и внесе уют в душите ни с нова порция емоция. Нейната запазена марка.

Година и половина след първия си концерт в емблематичната Зала 1 на НДК, за Деси се случиха много и все хубави неща:сингълът ѝ „ДОС” покори радио-станциите в България, а отскоро надхвърли и пределите на родината – след Словения, вече звучи в националното радио на Германия „ARD”.

Видеоклиповете на гореспоменатата „ДОС” и „Песен на Червената шапчица”, които Деси засне, се радват на все по-нарастващ интерес,а до нова година предстоят да излязат още три видеоклипове на прекрасни песни.

След препълнените спортни зали във Варна и Пловдив, десетките концерти в цялата страна и турнетата й в САЩ, Австралия, Нова Зеландия и Европа, Деси продължава да увеличава своята публика и затвърждава лидерската си позиция в областта на етно музиката

И така дойде време за нова среща в зала 1 на НДК
Деси Добрева – ангелски глас и дяволска стихия в едно на сцената – завладяваща емоция, която ще очакваме с неистов глад в туптящото сърце на София.

Програмата за концерта е много гиздава, защото с Деси на сцената ще се качат -Лудо Младо Бенд, македонският виртуоз Джамбо Агушев и неговият оркестър, Петър Янев и гайдарите от Българска Национална Гайдарска Асоциация, Цветан Недялков от Ку-ку бенд, Михаил Йосифов, певицата Мими Николова, Мариус Куркински, танцова формация “Гераци”, формация “Багри”, както и танцьорите Магдалена Янева и Стефан Николов.

Organizers

Add a Review

Your Rating for this listing:

Related Event